GURALICA FIAT 500: za najmlađe fanove prepoznatljivog fiće

Jeste li ikada poželjeli da vaše dijete iskusi čaroliju vožnje u jednom od najpopularnijih automobila ikada? Sada imate priliku! Guralica Fiat 500, ili popularni Fićo, dostupna je i za najmlađe fanove. Ova prekrasna guralica izrađena je od kvalitetne plastike i osigurava sigurnu i zabavnu avanturu vašem mališanu. Pružajući autentično iskustvo, ova guralica vjerno predstavlja legendarni Fiat 500, donoseći osmijeh na lica djece diljem svijeta.

Svestranost i Kvaliteta

Guralica Fiat 500 dizajnirana je s posebnom pažnjom posvećenom detaljima kako bi bila što vjernija originalnom automobilu. Svaki element ove guralice osmišljen je s ciljem pružanja izuzetnog iskustva i poticanja dječje mašte. Opremljena je upravljačem s trubicom i gumbima za glazbu, čime se dodatno potiče interaktivnost i zabava tijekom vožnje. Također, ispod sjedala guralice nalazi se pretinac za igračke, što omogućava djeci da ponesu svoje omiljene igračke na vožnju.

Tehnički podaci i sigurnost

Prije nego što se upustite u uzbudljivu vožnju, važno je upoznati se s tehničkim podacima guralice Fiat 500. Ova guralica preporučena je za djecu u dobi od 12 do 36 mjeseci. Dimenzije guralice su 62×28×36 cm, a teži svega 2,6 kg, što je idealno za upravljanje dječjim rukama. Ograničenje težine iznosi 25 kg, pružajući sigurnost i stabilnost tijekom vožnje.

Dimenzije sjedala su 19×22 cm, a visina naslona je 14 cm. Sjedalo je udobno i ergonomski oblikovano kako bi pružilo optimalnu podršku za maleni leđa. Promjer upravljača iznosi 17 cm, a udaljenost od naslona do volana je 22 cm. Sve ove karakteristike osiguravaju udobnost i lako rukovanje, čime se potiče samopouzdanje vašeg djeteta tijekom vožnje.

Sigurnost na prvom mjestu

Guralica Fiat 500 osigurava maksimalnu sigurnost za vaše dijete. Izrađena je od visokokvalitetne plastike koja je izdržljiva i otporna na oštećenja. Dodatno, guralica je opremljena osiguranjem od prevrtanja, što pruža dodatnu zaštitu i sigurnost tijekom vožnje.

Pustolovina s guralicom Fiat 500

Guralica Fiat 500 pruža djetetu priliku da doživi čaroliju vožnje u jednom od najiconičnijih automobila na svijetu. Kroz igru i zabavu, mali vozači će razvijati motoričke vještine, koordinaciju očiju i ruku te istraživati svoju okolinu na nov i uzbudljiv način. Ova guralica potiče dječju maštu, kreativnost i samopouzdanje.

Guralica Fiat 500 je savršen izbor za sve male ljubitelje automobila. Njegov dizajn inspiriran legendarnim Fićom osigurat će sate nezaboravne igre i avanture. Kvalitetna izrada, sigurnosne značajke i pažnja posvećena detaljima čine ovu guralicu izuzetno vrijednom. Vaše dijete će se osjećati kao pravi vozač dok istražuje svijet oko sebe. Uživajte u ovoj posebnoj igrački koja je dostupna i za najmlađe fanove Fiata 500.

Pronađite i ostale guralice za vaše najmlađe.

Objavljeno dana